Våtrom og Fliser

Vann er hovedfiende i et hvert bygg, enten det er mur- eller trehus. Vi utfører alt innen flis og våtrom enten jobben er stor eller liten.

Våtrom og fliser

Vi rehabiliterer og leverer komplette bad som gir trygghet for kunden i mange år, og som er bygget etter våtromsnormens regler. Vi leverer også murarbeider, avretting, membran, varmekabler og fliser, eller andre detaljer i bad og andre våtrom, i forhold til det som kunden ønsker. Vi arbeider alltid for å levere holdbare og håndverksmessige riktige løsninger.

XK Entreprenør utfører også større flisleggingsprosjekter i kjøpesentre og næringsbygg, samtidig som vi heller ikke sier nei til småjobber som å bytte et par skadede fliser i et bad.

Vi utfører også utbedring av lekkasjepunkter i våtrom. Vi demonterer baderomsutstyr, bytter skadet flis, injiserer med epoxy for å fjerne bom og sørger hele tiden for å opprettholde membranen under flisene.

Vi leverer også elektriker-, rørlegger-, snekker-, eller malerarbeider med egne fagfolk, eller gjennom våre samarbeidspartnere som vi har samarbeidet med i en årrekke, og som vi har fullstendig tillit til.