Murhus

XK Entreprenør AS er medeier i Håndverksmur. Dermed samarbeider vi også med Grønnbolig-gruppen om salg og bygging av murhus fra Grønnbolig.

Murhus

Den som drømmer om å bo i et stille, svalt hus med godt inneklima, og som ønsker å slippe utvendig vedlikehold med jevne mellomrom, bør velge et hus fra katalogen til Murhuskjeden Håndverksmur. Eller et murhus som bygges etter Grønnbolig-konseptet. Dette er boliger som bygges etter passivhus-standarden.

Velger du en bolig fra Murhuskjeden Håndverksmur vil du være sikret et hus med meget gode kvaliteter og tidsriktig design som holder i generasjoner. Katalogen til Murhuskjeden Håndverksmur inneholder ingen ferdighus, men her finner du eksempler fra flere anerkjente arkitektkontor slik at du kan finne din egen stil. Velger du å bruke en lokal arkitekt, bygger vi det huset også!

Grønnbolig har prosjektert og utviklet et murhuskonsept med 14 forskjellige hustyper fra eneboliger til seksmanns boliger. Isoblokk 35 fra Leca er hovedmaterialet. Det kan ikke råtne og inneholder ingen helse- eller miljøfarlige stoffer. Ytterveggene overflatebehandles med Weber fiberpuss-system, med et stort utvalg av farger og strukturer. Denne overflaten gir en tilnærmet vedlikeholdsfri og vakker fasade.

Vi bygger alt av murhus, garasjer og tilbygg, og utfører rehabilitering av alle typer eksisterende murhus. Om nødvendig samarbeider vi med andre håndverksgrupper for å kunne levere en komplett løsning til kunden.

        

Send e-post til post(@)xkmp.no for å bestille katalogene fra Murhuskjeden Håndverksmur og Grønnbolig i papirformat.

Rehabilitering av kjellere

Vi hjelper deg med å ta kjelleren i bruk, eller å få en friskere kjeller. Mange steder står store arealer ubenyttet fordi kjelleren er uegnet til lager eller boareal.

Vi kommer gjerne på befaring for å vurdere mulighetene, og for å gi råd om hvilke tiltak som best vil lønne seg. For å kunne utnytte verdifulle kvadratmetere i kjelleren, er det kanskje behov for å sanere sopp og råte, hindre fuktinntrengning samt sørge for tilstrekkelig ventilasjon.

Vi tar hånd om både innvendig rehabilitering av kjellervegg og gulv, og utvendig oppgradering av grunnmur med ny utvendig isolasjon og drenering.