Prinsdalfaret 1B

Bygget og jobben

På en ny tomannsbolig oppsto det store skader på fasaden etter tre år. Det var benyttet Weber Serpomin fasadesystem, men på grunn av feil utførelse og dårlig blikkenslagerarbeid var også underliggende konstruksjon skadet. Blant annet var alle sålbenkbeslag montert med fall innover. Vann hadde rent inn i konstruksjonen.

Vi måtte rive hele fasadesystemet ned til hovedkonstruksjonen og utbedre soppskader før vi bygget fasaden opp igjen med Weber Ventiguard system og farget sluttpuss. Vi utførte også alt av beslagsarbeid og takrenner og nedløp på nytt.

– XK sto på for at vi skulle føle oss trygge

«Det er mange gode grunner til å rose XK Entreprenør. De er profesjonelle i all sin fremferd. De snakker et språk som vi huseiere forstår. De kommer når de skal – og de løser oppgavene på en eksemplarisk måte.

Forsikringsselskapet vårt brukte først et annet murerfirma. Men det var et bortkastet år. Heldigvis kom XK Entreprenør inn i bildet. De så raskt hva som var feil og hvordan de skulle løse det. De har stått på hele tiden for at vi skulle føle oss trygge. XK Entreprenør legger virkelig sjela si i å levere varene!»

Ida Bruvik

Huseier