Luck, Gruners gate 9

Bygget og jobben

«Et butikklokale vi overtok i Grünersgate i Oslo, viste seg å ha fukt langt oppover veggene. Vi kontaktet gårdeieren, som hadde benyttet XK Entreprenør ved tidligere anledninger, og anbefalte dem til oss. Det var et lykketreff.

Vi ønsket å åpne butikken så fort som mulig, selv om lokalene var ubrukelig til vårt formål, som var Conceptbutikk med klær, interiør og frisør/barbershop. Heldigvis kunne XK Entreprenør jobbe for oss samtidig med oppdraget de fikk for gårdeieren. Det ble et helstøpt prosjekt. XK Entreprenør sørget for lufting og tørking av kjeller og fullstendig rensing og rehabilitering av både utvendig fasade og innvendig puss, tak og vegger.

Hele prosjektet ble mye større enn først prosjektert. Men også fryktelig mye finere, og innenfor en levelig tid og kostnad. Derfor har vi bestemt oss for å fortsette å jobbe med XK Entreprenør på fremtidige interiørprosjekter og videre ekspansjon. Man skal lete lenge etter en entreprenør med så mye erfaring og som vil så mye bra for kunden.

Og det er ikke mange som kan stille opp med en murerkunstner som synger seg gjennom to måneder med fasadepussing!»

Jojo Champfleur Eng og John André Hanøy

Butikkeiere